OM OS

Global Fuel Supplys kerneforretning er global handel med bunkers til søs og på land. Vores tilstedeværelse på det globale marked for bunkerolie gør det muligt for os at forsyne dig med de rette produkter til konkurrencedygtige priser over hele verden

Om os

Din globale
Energipartner

Global Fuel Supply, grundlagt i København, Danmark, er en uafhængig global specialist inden for skibsbrændstof dedikeret til at levere omfattende brændstofydelser til skibsindustrien

Med skibsfartsviden indlejret i vores DNA stræber vi efter at bringe gennemsigtighed og sikkerhed til det volatile bunkermarked

Vores verdensomspændende tilstedeværelse på det globale marked for bunkerolie gør os i stand til at forsyne vores kunder med de rette produkter til konkurrencedygtige priser overalt i verden.

Vores mission er at styrke den globale skibsindustri ved at tilbyde innovative og pålidelige brændstofløsninger, der sikrer operationel effektivitet, omkostningskontrol og øget indtjening for vores kunder

Vores vision er at blive de førende globale specialister inden for skibsbrændstof og sætte standarden for kvalitet, innovation og miljømæssigt ansvar i bunkering-industrien. Vi sigter mod at omdefinere fremtiden for indkøb af skibsbrændstof ved at implementere banebrydende teknologi og levere enestående kundeoplevelser.

Formål

"Vores formål er at revolutionere indkøb af brændstof ved at tilbyde innovative ydelser, der optimerer effektiviteten og minimerer skibets ledighedstid, mens vi samtidig yder brændstofstyringsløsninger for vores kunder over hele verden, så vi hjælper dem med at sikre en optimal drift"

Brug for hjælp? Få et gratis tilbud!

Vi vil meget gerne hjælpe dig


"Vi er engagerede i vores miljømæssige ansvar og tilbyder derfor også ydelser, der hjælper vores kunder med at reducere deres emissioner og sikre at de opererer på en sikker og miljømæssigt ansvarlig måde."

"Vi tilbyder innovative og pålidelige brændstofløsninger, der hjælper vores kunder med at optimere deres brændstofforbrug og reducerer omkostninger. Samtidig med at de modtager brændstof og ydelser af høj kvalitet."

Tak for at overveje Global Fuel Supply som din brændstofpartner. Vi ser frem til at arbejde sammen med jer og hjælpe jer med at optimere jeres brændstofindkøb og -styring.