Velkommen til Global Fuel Supply

DIN GLOBALE ENERGIPARTNER

Anmodning om tilbud

Forespørgsler gjort enkle

Dine detaljer

Indtast venligst dine oplysninger

 

Jeg accepterer vilkår og betingelser og privatlivspolitik.

 

Tak skal du have!

Vores team vil gennemgå din forespørgsel og vende tilbage.

OM OS

Din globale
Energipartner

Global Fuel Supply, grundlagt i København, Danmark, er en uafhængig global specialist inden for skibsbrændstof dedikeret til at levere omfattende brændstofydelser til skibsindustrien.

Med skibsfartsviden indlejret i vores DNA stræber vi efter at bringe gennemsigtighed og sikkerhed til det volatile bunkermarked

Vores verdensomspændende tilstedeværelse på det globale marked for bunkerolie gør os i stand til at forsyne vores kunder med de rette produkter til konkurrencedygtige priser overalt i verden.

Vores mission er at styrke den globale skibsindustri ved at tilbyde innovative og pålidelige brændstofløsninger, der sikrer operationel effektivitet, omkostningskontrol og øget indtjening for vores kunder.

Vores vision er at blive de førende globale specialister inden for skibsbrændstof og sætte standarden for kvalitet, innovation og miljømæssigt ansvar i bunkering-industrien. Vi sigter mod at omdefinere fremtiden for indkøb af skibsbrændstof ved at implementere banebrydende teknologi og levere enestående kundeoplevelser.

Formål

"Vores formål er at revolutionere indkøb af brændstof ved at tilbyde innovative ydelser, der optimerer effektiviteten og minimerer skibets ledighedstid, mens vi samtidig yder brændstofstyringsløsninger for vores kunder over hele verden, så vi hjælper dem med at sikre en optimal drift"

Learn More
Global Bunker Trading

Vi tilbyder et bredt udvalg af brændstofsolie, gasolie og destillater - Vi betjener kunder globalt ved at levere pålidelige brændstofleverancer til forskellige industrier.

Bunkering løsninger

Vi leverer skræddersyede bunkeringstjenester til skibsfarts-, flåde-, detail-, kraftværks-, fiskeri- og erhvervssektorer, der imødekommer deres unikke brændstofbehov.

24/7/365 Support

Vores dedikerede ekspertteam er tilgængelige døgnet rundt og sikrer hurtige og optimale svar på alle forespørgsler og sidder klar med assistance.

Risikostyring

Vi samarbejder aktivt med store statslige olieselskaber og uafhængige producenter for at opbygge sikre partnerskaber og reducere risici.

Brug for hjælp? Få et gratis tilbud!

Vi vil meget gerne hjælpe dig

"Vi er engagerede i vores miljømæssige ansvar og tilbyder derfor også ydelser, der hjælper vores kunder med at reducere deres emissioner og sikre at de opererer på en sikker og miljømæssigt ansvarlig måde."

"Vi tilbyder innovative og pålidelige brændstofløsninger, der hjælper vores kunder med at optimere deres brændstofforbrug og reducerer omkostninger. Samtidig med at de modtager brændstof og ydelser af høj kvalitet."